ZedMoto екшънът стартира на писта „Дракон” през април

Високоскоростните мотоциклетни забавления на писта „Дракон” ще продължат и тази година. Организаторите от ZedMoto са подготвили 8 незабравими уикенда, някои от които ще включват и поредните издания на мото-училището California Superbike School.
Официално зрелището стартира на 16-17 април с първия ZedMoto Track Weekend. Той ще бъде прекрасна загрявка за някои пилоти преди началото на републиканския и балканския шампионат на писта. За участие в Track day уикендите не е необходимо да сте професионален състезател. Трябва само да имате валидна категория „А” или състезателен лиценз, пълна екипировка и технически изправен мотоциклет, за да изпробвате безопасно своите възможности и тези на машината ви на единствената истинска писта в България – „Дракон“.
Онези, които желаят да подобрят уменията си с мотоциклета, могат да се запишат за California Superbike School, за което вече ви информирахме и в сайта, и в списание Moto Club. На пистата ще могат да се придобият ценни знания за различни техники на каране, както и полезни съвети от професионални инструктори от Великобритания. Първият уикенд с California Superbike School е през май, но местата са наистина ограничени! Заявки се подават на официалния сайт на ZedMoto.
ZEDMOTO КАЛЕНДАР 2016
16-17 април – Трак уикенд 1
30 април – 1 май – Трак уикенд 2
13-15 май – California Superbike School
16-17 юли – Трак уикенд 3
30-31 юли – Трак уикенд 4
26-28 август – California Superbike School
03-04 септември – Трак уикенд 5
05-06 ноември – Трак уикенд 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.