Yamaha може да възроди модела DT400

Yamaha може да върне към живот един от своите легендарни модели – мотоциклета DT400. Информацията не е потвърдена официално, но новия продукт може да бъде интерпретация на популярния в миналото модел. Става въпрос за Yamaha DT400, който може да стане нов член на семейството Sport Heritage.
– Мотоциклетът с малка кубатура за каране извън пътя задължително ще влезе в гамата на марката, – каза продуктовият мениджър и супервайзър на програмите нео-ретро на Yamaha Europe Сун Миядзава.
Почни 20 години серия DT бе един от най-силните козове на пазара от гамата на Yamaha. Тези машини във по-малките си верси, бяха много подходящи за начално ниво на мотоциклетисти, за новаци, които се учат да карат. Версиите на мотоциклета с по-голям обем пък бяха за сериозни подвизи извън пътя. Когато гамата на DT бе сменена от мотоциклетите WR, много любители на класиката запазиха отношението си към стария бестселър. Затова от Yamaha искат да задоволят тези фенове с мотор в ретро вид и модерни технологии. Това сега е много модерна комбинация.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.