Стартира Moto Extreme Show


А за тази цел на човек му трябва оборудване и екипировка. Точно за тази цел е изложението Moto Extreme Show, съчетано със София Яхтшоу 2010 и лов, риболов, спорт, което днес отвори врати в Международния изложбен център.
На изложението специален щанд има и нашето списание Moto Club, което е в раздела на екстремистите. Всеки любител на екстремните изживявания, на ездата сред природата може да намери това, което го интересува – оборудване, екипировка, АТV-машини, кросарки, скутери и дори пистарки. Всичко това е на добри цени. Например при ATV-машините на Scooter могат да се видят класните 500-кубикови возила с 4Х4 задвижване 4X4 задвижване, а Shineray предлагат возила от 150 до 350 куб. см с евросертификат. Изобилието на каски на щанда на Skorpion предлага артикули за всички видове спорт. Но няма да разказваме за всичко, а най-добре е човек да дойде и да види.
Специален гост на Moto Extreme Show ще бъде автомобилният пилот Димитър Илиев, който се състезава с Skoda Fabia S2000. На 30 април от 15 до 16 ч. всеки посетител може да се срещне с него и да получи автограф.

Снимки от изложението.