Представиха Indian FTR1200S Carbon 2020

От Indian Motorcycle представиха още една версия на своя нейкид. Нарекоха я FTR Carbon. Това изглежда е традиционното дооборудване и стилизиране на обикновения Indian FTR1200. Но не съвсем. Доработката е малко по-различна.
Безспорно Indian FTR1200S Carbon 2020 ще бъде най-скъпият мотоциклет от семейството FTR. Причината естествено са изобилието от допълнителни компоненти, изработени от карбон. Освен това има и титаниева изпускателна система Akrapovič в черен цвят.

Тъкмо заради новата изпускателна система FTR1200S Carbon е станал малко по-мощен от базовата версия. Сега мотора е 126 к.с., вместо стандартните 123 коня. Технически това е единственото изменение.
Както и преди моторът е V-образен двуцилиндров мотор с обем 1203 см³ и с 43 мм обърната вилка. Радиалните спирачки естествено са Brembo с 320 мм дискове. Електрониката е пълен пакет, комплектована с TFT приборен панел. Той външно също е преработен.
Мотоциклетът е вдъхновен от състезателния Indian FTR750, който в последните години доминира на състезанията по флет трек в САЩ. Дизайнерите на Indian Motorcycle са „натруфили“ мотора с максималнен брой карбонови елементи от оригиналния тунинг каталог.

На FTR1200S Carbon това са предно крило и корпус на фара. Освен това има карбонови елементи на резервоара, на седалката на пътника. Впечатляваща е фирмената карбонова приставка в центъра на резервоара с надпис FTR Carbon.
Производителите още не казват колко ще струва FTR1200S Carbon за 2020 г. Но се предполага, че ще струва поне с 10% от серийната версия.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.