Peugeot пристига във вашия дом

Peugeot лансира дистанционна продажба на автомобили. Това прави възможно закупуването на нов автомобил от разстояние. Всеки клиент има свободата да избира дали да получи колата си в своя дом,  в съответствие с всички стандарти за безопасност. Или пък в търговско-сервизен комплекс.
В текущия контекст Peugeot е иноватор и ускорява дигитализацията на всички свои дейности. Клиентите на марката могат да закупят избран от тях автомобил изцяло дистанционно. При това се възползват от най-добрите търговски предложения с отстъпки до 27%. Могат да го получат в своя дом или в предпочитан търговско-сервизен комплекс.
Дистанционната покупка се състои в няколко основни стъпки:

  • Конфигуриране на автомобил онлайн
  • Оферта и опции за финансиране
  • Сключване на договор
  • Подготовка на автомобила – регистрация и застраховки
  • Безопасно получаване

Целият процес е подробно описан за улеснение на клиентите. Те могат да изберат автомобил и да го конфигурират изцяло онлайн. След това избират  желана опция за финансиране и получат лизингов план. Става чрез онлайн лизингов калкулатор или контакт с търговски консултант. Процесът по обработка на документите по сделката е изцяло дистанционен. Получаването на автомобила – регистриран и готов за експлоатация, в дома на клиента или предпочитан търговско-сервизен комплекс на Peugeot в страната.
През цялото време на разположение на клиентите е онлайн чат с търговски консултант. Той  ги напътства през всички стъпки. Клиентското преживяване е напълно дистанционно. Позволява избор, поръчка и заплащане на нов автомобил от разстояние.
По този начин Peugeot директно отговаря на нуждите на своите клиенти, които търсят бърза и лесна мобилност, без компромис с качеството


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.