Онлайн секция за автомобили на склад Jaguar и Land Rover в България

От тази седмица в България вече е налична гореща специална онлайн секция за автомобили на склад Jaguar и Land Rover. На https://www.landrover.bg/cars-in-stock и https://www.jaguar.bg/cars-in-stock потребителите на двата луксозни бранда ще могат да разгледат всички налични автомобили на склад.
Там могат да изберат перфектния за тях автомобил, който да отговаря изцяло на техните изисквания. Могат да проверят предложенията, цените и спецификациите на най-желаните модели от гамата автомобили на британските брандове.
Специално разработените секции предоставят на клиентите обстоен лист с информация за всички автомобили от hotlist. Те са налични в дилърствата на компанията в цялата страна. На страницата всеки желаещ може да получи подробна информация за цвета, мощността, горивото и двигателя. Сам може да филтрира и избере желаните от него характеристики, за да открие своя перфектен модел. Списъкът с автомобили има и специални хиперлинкове. Те препращат потребителите към обстойна информация на сайтовете за всеки един модел.
Платформата позволява по лесен и удобен начин всеки желаещ да се свърже с Jaguar Land Rover търговци в цялата страна. Ще получи изцяло онлайн ексклузивна оферта, която да отговаря на всички специални изисквания на потребителите на двете британски марки. По този начин Jaguar Land Rover се приближава още повече до своите клиенти. Предоставя им удобството от онлайн избор на автомобил изцяло в домашни условия.

В тази връзка и поради важността на личния автомобил в тези времена Jaguar Land Rover и Moto-Pfohe предоставят специални лизингови условия. Има и ексклузивни оферти за избрани автомобили на склад, валидни до 13-ти май тази година.

Дръзките и уверени модели на Land Rover, както и елегантните и динамични модели на Jaguar могат да бъдат открити на специалната секция, разработена на уебсайтовете на двете луксозни марки.

На онлайн адресите потребителите имат и възможността първи да научават за всички новости около британската гама автомобили. Могат да се възползват от специалните оферти и предложения, както и да получат отговори на интересни въпроси за Jaguar и Land Rover. Чрез специалната опция за изпращане на съобщения в реално време, всеки един клиент може да зададе въпросите, които го интересуват и да се свърже с нашите специалисти от всеки един отдел.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.