Peugeot обнови модела 3008

След повече от 800 000 реализирани екземпляра от лансирането му на пазара през 2016 година, днес Peugeot разпространи първите официални снимки и видео на новият 3008.
Peugeot 3008, което се радва на завиден пазарен успех на всеки един от пазарите на които присъства, в това число и международни отличия, като Автомобил на годината 2017 на Европа, демонстрира още по-изразителен, футуристичен и динамичен дизайн, отличителни черти в който са изцяло новото оформление на предната му част, изцяло диодното изпълнение на задните светлини, добавените нови екстериорни цветови варианти и новата опция Black Pack.

От Peugeot коментират, че новото 3008 продължава да съчетава в себе си и силата на избора, като идва в различни класически версии на задвижване с бензинови и дизелови двигатели, с две и с четири задвижващи колела и версия със зареждаема хибридна система.
Автомобилът дебютира с пълен набор системи за активна и пасивна безопасност, както и с познатата и доказала се на пазара PEUGEOT i-Cockpit интериорна конфигурация на предното табло, като новост тук е 10-инчовия HD централен чувствителен на допир екран.

В класическата двигателна гама, при Peugeot 3008 присъствие отбелязват бензиновите версии PureTech 130 и PureTech 180 с 6-степенна ръчна и 8-степенна автоматична трансмисия, а дизеловият мотор е BlueHDi 130 в конфигурация с 8-степенна автоматична предавателна кутия.
3008 дебютира в две зареждаеми (plug-in) хибридни модификации- HYBRID4 300 e-EAT8 (четири задвижващи колела) с пробег в чист електрически режим до 59 километра и HYBRID 225 e-EAT8 (две задвижващи колела) с автономност на ток от 56 километра.

A

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.