PEUGEOT 308 получи специална серия ROADTRIP

Заедно с анонсирането на новата версия на 308,  Peugeot лансира на пазара и нова специална серия на автомобила. За нея от френската марка коментират, че е идеално решение за пътешествия.
Специалната лимитирана серия PEUGEOT 308 ROADTRIP е разработена на базата на нивото на оборудване Allure. Ще се предлага в двете основни версии на купето на 308.
Автомобилите се отличават от стандартните в портфолиото с няколко уникални решения. Всички обаче идват с дигиталното i-Cockpit оформление на предното табло. Има възможност за изпълнение на екстериора в новия за модела Vertigo Blue син цвят в комбинация с Orange Sunset пакет.

Има специални Roadtrip обозначителни табелки и елементи, 16-цолови ZIRCON джанти, тонирани задни стъкла, тапицерия Alcantara и други.

PEUGEOT 308 ROADTRIP се предлага в комбинация с бензинов PureTech 130 двигател с 6-степенна ръчна или 8-степенна автоматична предавателна кутия. Другата версия е с BlueHDi 130 дизелов агрегат отново с 6-степенна ръчна или 8-степенна автоматична трансмисия.

В оборудването на специалната версия са включени също адаптивен круз-контрол с функция за автоматично намаляване на скоростта и спиране на място. Има още система за следване на пътното платно при движение със скорост от над 65 км/ч, автоматични светлини, изцяло диодно изпълнение на светлините, предни седалки с подгряване и др.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.