Добавени са системи за електрически велосипеди на ПОО към Yamaha Motor Europe

Изобретателят на велосипеди с помощно електрическо задвижване (EPAC) – Yamaha – е ключов играч в глобалния и бързо разрастващ се пазар на електрическите велосипеди. Yamaha произвежда и доставя системи за електрически велосипеди за някои от най-известните производители. Бизнесът със системи за електрически велосипеди на Yamaha регистрира впечатляващ растеж, особено в Европа.
От 1 юли 2020 г. Yamaha Motor Europe N.V. ще поеме отговорността за разпространението на системи за електрически велосипеди на ПОО [Производител на оригинално оборудване].  Това ще позволи на Yamaha Motor да даде подкрепа на ПОО партньорите от своята европейска централа в Нидерландия.

Европейските клиенти на ПОО, състоящи се предимно от производители на велосипеди, досега са били обслужвани от Yamaha Motor Co., Ltd. в Япония.

С нарастващото търсене на повече количество и бързото разрастване на този бизнес навсякъде в Европа, от Yamaha търсят гъвкавост. Целта е да задоволят  по-бързо очакванията на европейския пазар и да са близо до него.
От юли 2020 г. Yamaha Motor Europe N.V. ще обслужва всички клиенти на ПОО на марките си в Европа. Ще представи подобрения по цялата европейска верига на доставка на системи за електрически велосипеди. В това влиза продажби и маркетинг, планиране и поръчка, доставка на резервни части и цялостно подобрена услуга.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.