Отиде си Митко Бомбата! Отиде си Митко Бомбата!

От този свят си отиде Димитър Димитров или както бе известен в автомобилния спорт – Митко Бомбата. Отиде си само на 52 години.  Напусна ни тихо в съня си, сякаш аз да не притесни някого.

Бомбата бе личност в автомобилния спорт! 26 години бе неотлъчно до Илия Царски, не само като шеф-механик на отбора, но и негов верен приятел и другар. Илия и целият клуб Автоцар от Панагюрище дължат много на Митко Бомбата, на неговия професионализъм, всеотдайност, приятелство, човечност.

Бомбата бе и като мениджър на Илия, като спортен директор на клуба. Ако не работеше по колата, той бе край трасето с хронометър в ръка, с радиостанцията, с табелата за времената. Познаваше техниката и правилата в детайли, даваше съвети, помагаше, тичаше, беше неуморен…

И в това бясно темпо неговото голямо и всеотдайно сърце не издържа! Бомбата се пресели на по-добро място! Дано там душата му намери покой!

Роднини, приятели, близки и колеги ще могат да кажат последно „Сбогом“ на Бомбата утре (5 юли) в 11:30 ч. в Обредния дом в родния му град Панагюрище. Самото погребение е от 12:00 на Гробищния парк на града.

Сбогом! Почивай в мир, приятелю!

Екипът на Moto Club изказва най-искрени съболезнования на семейството, близките и приятелите  на Митко!

Стефан Илиев

Your email address will not be published. Required fields are marked *