Новият Jaguar I-PACE по-интелигентен и с по-бързо зареждане

Новият Jaguar I-PACE предлага обновена по-интуитивна информационно-развлекателна система. Има и възможност за по-бързо зареждане. Това прави шофирането на електрически автомобил по-лесно от всякога.
Jaguar I-PACE е първият в света изцяло електрически премиум SUV автомобил. От дебюта си досега е спечелил повече от 80 световни награди. Сред тях са Световен автомобил на годината 2019, Световен автомобилен дизайн на годината и Световен еко автомобил. Jaguar наруши всички правила и стана първият и най-добрият електрически SUV автомобил.
Два електромотора на всяка ос произвеждат изключителни комбинирани характеристики от 400 к.с. и 696 Нм. конструкцията е алуминиева и с нисък център на тежестта. Затова I-PACE предлага ненадминат баланс между динамика, изисканост, лукс и пъргавина.

Jaguar I-PACE предлага още повече технологии, за да направи живота с електрически автомобил по-лесен и по-полезен от всякога.

Това е първият Jaguar, който представя новата информационно-развлекателна система Pivi Pro. Интуитивна за ползване като смартфон, Pivi Pro е бърза и отзивчива с подобрена EV навигация. Тя може да покаже дали наблизо има станции за елетрическо зареждане и дали се използват в момента. Също  колко струват и колко време ще отнеме зареждането.
I-PACE сега се предлага с 11 кВт бордово зарядно устройство като стандарт. То  позволява на клиентите с достъп до трифазно захранване със значително по-бързо зареждане. Когато са свързани към 11 кВт кутия за стена, могат да постигнат захранване до 53 км на час (WLTP). Докато пълното зареждане сега отнема само 8,6 часа. Това е идеално за зареждане през нощта у дома.

Най-важното в настоящата среда е благополучието на пътниците и поради тази причина йонизацията на въздуха в купето вече включва PM2.5 филтрация за улавяне на ултра фини частици и алергени във въздуха. I-PACE може дори да филтрира въздуха в купето, преди да започне пътуването.
Екстериорният дизайн е подобрен с ново покритие на решетката в цвят Atlas Grey. Има и подобрена палитра цветове, нова гама гуми и джанти. Нов е луксознеьт пакет Bright, предлаган при всички модели I-PACE.
Jaguar I-PACE сега предлага обновена по-интуитивна информационно-развлекателна система. Възможността за по-бързо зареждане прави шофирането на електрически автомобил по-лесно от всякога.

Jaguar I-PACE е създаден, за да гарантира, че през цялото пътуване клиента ще бъде спокоен и притежаването на електрически автомобил ще е възможно най-лесно.

  • С пробег до 470 км (WLTP) и батерия от 90 киловатчаса, клиентите, които пътуват до офиса и обратно, ще трябва да зареждат своя I-PACE само веднъж седмично.
  • I-PACE се предлага с 8 години или 160 000 км гаранция на батерията.
  • Jaguar разработи приложението iGuide, което улеснява намирането и разбирането на основните функции на Jaguar I-PACE. Ръководството може да бъде инсталирано на мобилен телефон.
  • Всяка точка за зареждане в домашни условия, инсталирана от препоръчаните партньори на Jaguar, е интелигентно свързана. Това означава, че може удобно да се активира и деактивира зареждането  от личния смарт телефон.
  • Когато се зарежда на обществени места, кабелът за зареждане се заключва на място заедно с автомобила. Не може да бъде изключен, докато превозното средство не се отключи. Така може  да се разхождате, докато I-PACE се зарежда.
  • Jaguar I-PACE разполага с еко режим. Той спомага за запазване на пробега, като намалява изчерпването на енергията и насърчава по-ефективен стил на шофиране. Освен това прави фини промени в температурата на купето, рециркулация на въздуха и други характеристики. Това може да се  премахне чрез настройките на менюто.
  • I-PACE е оборудван и със системата за актуализация на софтуера по въздуха (SOTA). Това означава, че системите, включващи информационно развлечение, управление на батерията и зареждане, могат да се актуализират дистанционно. Така  I-PACE може непрекъснато да се подобрява във времето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.