MV Agusta въвежда нова услуга – „Пътна помощ“ MV Agusta въвежда нова услуга – „Пътна помощ“

MV Agusta обявява още една инициатива, която допринася за повишавани на своите стандарти на обслужване. С нея съдействие на марката към собствениците се вдига н ново ниво. MV Agusta въвежда услугата MV Agusta “Road Assistance“ (Пътна помощ). Това съобщиха от централата във Варезе.

Услугата Пътна помощ се предлага през партньорството с Nobis Compagnia di Assicurazioni S.p.A. То приема всички ефекти на цялостното застрахователно покритие. Валидността му е 2 години и е включена в цената на дребно на всеки нов мотоциклет MV Agusta, закупен чрез официален дилър. Няма нужда от допълнителни документи. Новият мотор се вписва автоматично в програмата и покритието започва от деня на първата си регистрация.

Пътната помощ MV Agusta е на разположение 24часа в 7 дни от седмицата в случай на повреда, злополука или кражба. Оперативния център Nobis ще отговори незабавно и бързо ще изпрати помощ.

Моторът ще се транспортира безплатно до най-близкия оторизиран сервизен център MV Agusta в рамките на 100 км. Разходите за хотели, по-нататъшното пътуване, ремонтирането на мотоциклета, репатрирането и правното съдействие също се предвиждат. Така се осигурява пълно спокойствие на собствениците на MV Agusta.

Клаудио Кинтарели, шеф на следпродажбено обслужване на MV Agusta Motor S.p.A. казва: „Радваме се да обявим това важно партньорство. То ще бъде от полза за собствениците на нови мотоциклети MV Agusta. Тази услуга ще бъде напълно безплатна за първите две години. Тя е част от обширните усилия на компанията за внедряването качество на целия опит на MV Agusta до нива от световна класа и предлагат на ездачите сигурност

бърза и професионална поддръжка по всяко време. “

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Премиерни автомобили акостират в морската столица, предстои първият и най-голям салон за 2020   От 28 до 30 август в морската ни столица ще се проведе традиционно най-приятното от автомобилните изложения през годината – Palace Auto Varna 2020. Домакин отново е „Дворец на културата и спорта“. Тази година изложението ще е ситуирано изцяло на външни площи, като са предвидени над 1500 кв.м. за експонатите. Варненците, които обичат и се интересуват от коли, както и всички посетители на града, ще могат да видят с очите си тенденциите в развитието на този бранш и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители.        На събитието ще бъдат изложени експонати на повечето премиум брандовете – BMW, VOLVO, JAGUAR, JEEP, ALFA ROMEO, MAZDA и MINI. Ще бъдат представени и голяма част от най-масово продаваните у нас коли – SKODA, FORD, SUZUKI, KIA, PEUGEOT, GREAT WALL, HAVAL, HYUNDAI и др. Своето почетно място ще заемат и две звезди от марките – Skoda Scala и Ford Ranger Raptor, определени от журналистите, членове на Прес Авто Клуб България, за „Кола на годината” и „Многофункционален автомобил на годината” за 2020. Почти всички изложени модели са премиерни за страната, защото не са представяни на салон и пред широка публика тази година.        Ще има и още изненади, но нека не разкриваме всички карти още отсега. Отдавна сме забравили времето, когато коли се купуваха по каталог. Най-добрият начин да оцените и харесате автомобил е когато го пробвате. Затова е определена специална тест драйв зона, където ще има над 20 тестови автомобила на разположение за посетители и фенове. А за тези, които са в период на избор на нова кола и търсят най-добрите оферти, ще бъдат осигурени на място най-изгодните условия за лизинг или пряка покупка.

Премиерни автомобили акостират в морската столица, предстои първият и най-голям салон за 2020 От 28 до 30 август в морската ни столица ще се проведе традиционно най-приятното от автомобилните изложения през годината – Palace Auto Varna 2020. Домакин отново е „Дворец на културата и спорта“. Тази година изложението ще е ситуирано изцяло на външни площи, като са предвидени над 1500 кв.м. за експонатите. Варненците, които обичат и се интересуват от коли, както и всички посетители на града, ще могат да видят с очите си тенденциите в развитието на този бранш и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители. На събитието ще бъдат изложени експонати на повечето премиум брандовете – BMW, VOLVO, JAGUAR, JEEP, ALFA ROMEO, MAZDA и MINI. Ще бъдат представени и голяма част от най-масово продаваните у нас коли – SKODA, FORD, SUZUKI, KIA, PEUGEOT, GREAT WALL, HAVAL, HYUNDAI и др. Своето почетно място ще заемат и две звезди от марките – Skoda Scala и Ford Ranger Raptor, определени от журналистите, членове на Прес Авто Клуб България, за „Кола на годината” и „Многофункционален автомобил на годината” за 2020. Почти всички изложени модели са премиерни за страната, защото не са представяни на салон и пред широка публика тази година. Ще има и още изненади, но нека не разкриваме всички карти още отсега. Отдавна сме забравили времето, когато коли се купуваха по каталог. Най-добрият начин да оцените и харесате автомобил е когато го пробвате. Затова е определена специална тест драйв зона, където ще има над 20 тестови автомобила на разположение за посетители и фенове. А за тези, които са в период на избор на нова кола и търсят най-добрите оферти, ще бъдат осигурени на място най-изгодните условия за лизинг или пряка покупка.

Автомобили Aug 10, 2020 0