MV Agusta въвежда нова услуга – „Пътна помощ“

MV Agusta обявява още една инициатива, която допринася за повишавани на своите стандарти на обслужване. С нея съдействие на марката към собствениците се вдига н ново ниво. MV Agusta въвежда услугата MV Agusta “Road Assistance“ (Пътна помощ). Това съобщиха от централата във Варезе.
Услугата Пътна помощ се предлага през партньорството с Nobis Compagnia di Assicurazioni S.p.A. То приема всички ефекти на цялостното застрахователно покритие. Валидността му е 2 години и е включена в цената на дребно на всеки нов мотоциклет MV Agusta, закупен чрез официален дилър. Няма нужда от допълнителни документи. Новият мотор се вписва автоматично в програмата и покритието започва от деня на първата си регистрация.

Пътната помощ MV Agusta е на разположение 24часа в 7 дни от седмицата в случай на повреда, злополука или кражба. Оперативния център Nobis ще отговори незабавно и бързо ще изпрати помощ.

Моторът ще се транспортира безплатно до най-близкия оторизиран сервизен център MV Agusta в рамките на 100 км. Разходите за хотели, по-нататъшното пътуване, ремонтирането на мотоциклета, репатрирането и правното съдействие също се предвиждат. Така се осигурява пълно спокойствие на собствениците на MV Agusta.
Клаудио Кинтарели, шеф на следпродажбено обслужване на MV Agusta Motor S.p.A. казва: „Радваме се да обявим това важно партньорство. То ще бъде от полза за собствениците на нови мотоциклети MV Agusta. Тази услуга ще бъде напълно безплатна за първите две години. Тя е част от обширните усилия на компанията за внедряването качество на целия опит на MV Agusta до нива от световна класа и предлагат на ездачите сигурност
бърза и професионална поддръжка по всяко време. „


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.