MotoGP: Кога отборите ще се представят MotoGP: Кога отборите ще се представят

Началото на сезона на MotoGP 2020 се приближава. Но преди това в е Малайзия първият тест на годината. Той започва на 7 февруари. Някои от тимовете на  производителите ще представят своите машини и пилоти за 20-те предстоящи състезания.

Новите цветове, нови лица и спонсори ще се покажат на презентациите. На тях феновете ще чуят мотивите и цели на екипа и пилотите за предстоящия шампионат.

Представянията стартират в Болоня, Италия на 23 януари.

Тогава екипът на Ducati ще представи пилотите Андреа Довициозо и Данило Петручи. Ще бъдат показани новите мотори и цветове за 2020 в италианския град, непосредствено до своя завод.

Екипът на Repsol Honda следва традицията. На 4 февруари индонезийската столица Джакарта ще е домакин на представянето на тима. Там световния шампион Марк Маркес ще разкаже за целите си и как ще защити титлата си. Брат му Алекс ще бъде официално представен като мотоциклетист от висшия клас MotoGP.

На Сепанг след това ще бъде център на дейност на 6 февруари, в навечерието на първия официален тест. Тогава отборите на Suzuki Ecstar, Monster Energy Yamaha MotoGP и Petronas Yamaha SRT ще представят своите пилоти и екипи за 2020 г.

Датите на представяне на екипа на MotoGP:

23 януари – Ducati Team в Болоня, Италия

4 февруари – Repsol Honda в Джакарта, Индонезия

6 февруари – Suzuki, Yamaha и Petronas Yamaha SRT в Сепанг, Малайзия

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *