Midalidare Rock in the wine valley ще бъде през юли 2021 г.

 
Фестивалът Midalidare Rock in the wine valley се отлага за 16, 17 и 18 юли 2021 г. Това съобщиха организаторите. Радостното е,  че хедлайнерите остават същите. Участие догодина са потвърдили Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, заедно с Delain, Lacuna Coil и Project Renegade.

Позиция на организаторите:

За нас Midalidare Rock In The Wine Valley не е поредното музикално събитие. От обявяването на фестивала работим усърдно, за да ви приветстваме в нашия свят. Да ви създадем неподправена емоция и да превърнем всички моменти в спомени. За съжаление трябва да съобщим, че второто издание на фестивала се отлага за 2021 г.
Работихме и се надявахме фестивалът да се проведе през тази година. За съжаление рискът от заразяване с вируса COVID-19 е много голям. Това наложи отлагането на турнето на основния ни хедлайнер Judas Priest за 2021 г. Това налага и отлагането на фестивала. Смятаме че в такъв момент здравето на хората е на първо място.

Искаме още веднъж да благодарим на всички вас, които си закупихте билети за Midalidare Rock in the wine valley 2020 и показахте, че ни вярвате!

Също така искаме да благодарим на всички запазили си места в къмпинг зоните и хотелите в района. Сигурни сме, че ситуацията ще се подобри и ще можем да проведем фестивала през 2021-а, дори по-добре от планираното за тази година!
В момента работим с всички групи и мениджъри, които бяхме ангажирали за 2020 г. Основната ни цел ще бъде да запазим групите за изданието през 2021-а.
Щастливи сме, че трите основни банди – Judas Priest, Running Wild и Within Temptation вече потвърдиха участието си и за догодина. Същото направиха Delain, Lacuna Coil и Project Renegade! Съвсем скоро се надяваме да можем да обявим и останалите банди за 2021 г.
Информация за билетите:
Билетите закупени за изданието през 2020 ще важат за 2021-а без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да върне билета си ще може да го направи от мястото на закупуване. Връщането на сумата на билетите ще се осъществи след приключване на извънредното положение. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.
Информация за настаняването:
Резервациите за къмпинг зоните ще важат за изданието през 2021 г. без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да анулира резервацията си може да го направи като се свърже с нас. Всеки, който е заплатил такса за зона Винарна и не желае да я използва за изданието през 2021 г., ще може да получи парите си след края на извънредното положение.
Всеки направил резервация и заплатил сума в някой от хотелите от сайта на фестивала, ще може да получи парите си в пълен размер след края на извънредното положение.

Напомняме, че цените на билетите остават непроменени до обявяване на пълния line up.
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Running Wild – 60.00 лв
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Within Temptation – 60.00 лв
Еднодневен билет за 18 юли с хедлайнер Judas Priest – 80.00 лв
Тридневен билет за фестивала – 120.00 лв
Деца до 12 години влизат безплатно.
Ние оставаме тук и няма да спираме да работим!
Молим за разбиране и време, в което да подредим всичко и да се видим през 2021 г.!
Благодарим за любовта и подкрепата, без вас не бихме се справили!
Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley https://midalidarerock.bg

Вашият коментар