Майкъл Иванов и Виктор Нейчев с екипите на RST от Motopoint

Двама от нашите най-добри пилоти на Супермото – Майкъл Иванов и Виктор Нейчев, представиха новите си екипи RST. Те са осигурени от фирмата Motopoint. В събота и в неделя ще видим двамата пилоти в първия кръг от BMU по супермото на трасето в Долна Митрополия – едно от най-добрите в света.
Майки и Вики  влязоха в ролята на манекени с новите си екипи на RST. Те са с цветовете на български трибагреник – бяло, зелено и червено. Motopoint е официален представител на английската марка у нас. Те предоставят общо 10 екипа RST, като така спонсорират БФ по мотоциклетизъм и младите пилоти.  Екипите са от най-висок състезателен клас и отговарят на всички изисквания на ФИМ.

Управителят на Motopoint Николай Стоянов каза: „Горди сме, че можем да подпомогнем българския мотоспорт и развитието  на нашите млади състезатели.“


RST е марка, специализирана в производство на екипировка, облекла, обувки и аксесоари за мотористи. Те са с най-високо професионално качество. Марката RST е официален спонсор на най-старото и най-тежкото мотоциклетно състезание ТТ на остров Ман. Логото на ТТ на Ман е изобразено върху специалната колекция.
Освен на RST, фирмата Motopoint е официален представител на българския пазар на други водещи марки в света на мотоциклетизма. Това са шлемовете Arai, протекторите Zandona, Interphone, маслата и добавките Liqui Moly, мотоциклетите Kymco, Benelli и MV Agusta.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.