Летни емоции с брой 103 на сп. Moto Club

От днес в разпространителската мрежа е новият брой 103 на списание Moto Club. В началото на лятото с него можете да изпитате много емоции, свързани с мотоциклетите – нови модели, тестове, спорт…
Един невероятен модел се появи с нов блясък. Става дума за триколесния Piaggio MP3 300 HPE. От своя страна Honda обнови цялата си гама кросарки. В същото време цяла плеяда елитни машини от различни „възрасти“ се събра край езерото Комо. На Конкурса за елегантност там имахме наш човек.
Друг наш човек попътува по познат маршрут. Той поразтърка гумите на новия си Africa Twin до Портица и обратно.
Като стана дума за нови модели, то цялата гама на Benelli беше на разположение за тестове от клиенти и фенове. Вносителят на марката – фирма Сенакс направи страхотни събития в София и в Бургас. Хората успяха да се запознаят с новата за нашия пазар марка.
Други вносители –  на американските Harley-Davidson, спазиха отново традицията. От няколко години у нас идва камион с най-новите модели на марката. Нейни почитатели и фенове, а също и журналисти успяха да ги покарат.  Същото стана и  с други мотори – британските Triumph. Направихме тест на Scrambler 1200.
Един световен рекорд е български – на нашия клуб Yamaha TDM. У нас се събраха 235 машини от култовия модел TDM. Те дойдоха от цяла Европа. Състоя се и пролетната сесия на Калифорния супербайк скуул, отново с много желаещи да научат тънкостите на каране на мотоциклет.
Много емоции ни предлага в последно време MotoGP. За разлика от други световни шампионати, от началото на сезона има 4 различни победители с три марки мотоциклети. Българските състезатели по мотокрос завършиха пролетния полусезон, но изявени фаворити все още няма. Наесен ще стана още по-горещо по нашите трасета.
Теми както личи, има доста. Остава да разтворите страниците на списанието и…
Приятно четене!