Над 3000 скутера от 38 страни се събраха за 13-ото Vespa World Days Над 3000 скутера от 38 страни се събраха за 13-ото Vespa World Days

Представители клубовете на Vespa от 40 нации се събраха на 13-о издание на Vespa World Days (Световните дни на Vespa). В малкото живописно унгарско селце Занка, на брега на езерото Балатон, дойдоха повече от 3500 скутери от различни периоди и години. Участниците бяха над 5000 души.

Тази година беше 13-ото издание на Vespa World Days. Събраха се представители от цяла Европа, включително и от България. Имаше и клубове от други континенти – Хонконг, Канада, Израел, Япония, Филипините, Австралия и Индонезия.

Това е най-важното събитие в света за ентусиастите на Vespa. Всяка година Vespa World Days привличат хиляди страстни почитатели на легендарните машини. За Веспистите е нещо повече от това да си собственик на този емблематичен скутер. Това са ценители, ентусиасти или просто любопитни, които са привлечени от това велико събитие. Тези, които бяха дошли отвсякъде, се отдадоха на празничната атмосфера на събитието.

Vespa World Days е фантастична възможност да се съберат хора, обединени в името на Vespa. Емблематичната марка от самото си създаване през 1946 г. е завладяла сърцата на милиони хора. Те пък от своя страна отдават почит на марката под различна форма, но с несравнима привързаност.

 

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *