Lacuna Coil също идват на Midalidare Rock in the wine valley

Италианската „готик метъл“ банда Lacuna Coil ще подгрява Within Temptation във втория ден от Midalidare Rock in the Wine Valley. Фестивалът в долината на виното ще се проведе на 17, 18 и 19 юли тази година.
Най-популярната италианска метъл група има множество награди. Една от тях е Best Live Act през 2018 г.  на Metal Hammer Golden Gods Awards. Друга е Best International Band през 2016 г. на Metal Hammer Awards (Германия) и Best Album през 2012-а на Female Metal Voices Fest Award. Основната вокалистка на групата Кристина Скабия е била специален гост в песни на артисти от ранга на Megadeth, Apocalyptica, Alter Bridge, Tarja Turunen и др.

Lacuna Coil са създадени през 1994 г. в Милано. Те се  отличават със своя готик стил и мелодичен женски вокал.

Групата е продала над два милиона копия от деветте си студийни албума в целия свят. Последният албум е Black Anima от 2019 г., който излезе само година след издаването на първата им книга Nothing Stands in Our Way през 2018 г.
Кристина Скабия казва: „Изключително сме заети. Имахме много концерти между албумите Delirium и Black Anima. Издадохме книга и достигнахме до празнуването на 20-годишния юбилей от излизането на дебюта ни. Направихме голяма промяна във визията ни. Шоуто ни се качи на ново, по-високо ниво. Вече е с много повече специални ефекти и гости на сцената.
Всеки албум, който правим е като снимка на времето, в което сме го създавали. Последният ни, Black Anima, беше написан покрай турнетата ни. През годините правим микс между европейския и американския стил метъл. Но според мен е трудно да бъде определено звученето ни в този момент. Все още е запазената ни марка – Lacuna Coil. Но също има и едно ново приключение, на което искаме феновете ни да се насладят.“

Второто издание на Midalidare Rock in the Wine Valley ще се състои на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Цените на билетите за 17 юли, когато хедлайнер ще са Running Wild еднодневен билет е 60 лева. За 18 юли, когато хедлайнер ще са Within Temptation, цената на еднодневния билет е 60 лева. За 19 юли, когато хедлайнер ще са Judas Priest, цената на еднодневния билет е 80 лева. Тридневните билети са на цена от 120 лева. Всички билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Деца до 12 години влизат безплатно!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.