Колекцията Tissot MotoGP: обратно към корените!

Официалният времеизмервач на MotoGP – Tissot, пусна четири нови часовници, които са вече са достъпни за закупуване.
MotoGP и Tissot си сътрудничат от много години в мотоциклетната Гран при. Швейцарската марка създава нова колекция, посветена на MotoGP всяка година. Часовниците Tissot са №1. Затова се очаква с нетърпение следващия сезон с няколко зашеметяващи модела, които всеки фен на MotoGP би носил.

Всеки часовник от колекцията MotoGP илюстрира както качествата на самите мотоциклети, така и тези на състезателите.


Те имат динамичния външен вид и здравия аспект на моторите с детайли, отразяващи някои от техните характеристики. Прецизността и страстта показват качествата на пилотите. Крайната точност е доказателство и за високия стандарт на времето, който е разработен през годините като официален времеизмервач на MotoGP.

През 2020 г. колекцията MotoGP ще има два модела в стандартната си колекция: един кварц, ограничен до 4999 броя и един автоматичен вариант, ограничен до 3333 броя.

Както винаги, Tissot също създаде няколко специални и ограничени бройки за всеки от своите мото посланици като Марк Маркес, Хорхе Лоренцо и Томас Люти.
Ето някои от часовниците от колекцията: Tissot T-Race MotoGP 2020 Automatic Chronograph Limited Edition. Изключителен, защото отдава почит на връзката на Tissot с MotoGP. Само късметлии ще могат да притежават това ограничено издание. Tissot T-Race MotoGP 2020 Chronograph Limited Edition е идеален за колекционери поради фиксираната му продукция от 4999 броя.

Франсоа Тибо, президент на Tissot казва: „Искахме да се върнем с малко червено на колекцията MotoGPTM 2020. Това е част от ДНК-то на двете марки. Тези нови версии са толкова модерни, колкото мотоциклите, от които са вдъхновени. Tissot вече очаква с нетърпение да отпразнуваме следващия сезон с дългогодишния си партньор MotoGPTM с тези страхотни нови продукти.“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.