Italjet пусна специална версия на Dragster – 499 Limited Edition

Компанията Italjet пусна специална версия на Dragster с изключителни цветове и графики. Нарекоха я 499 Limited Edition. Скутерът е с черни обтекатели с магнезиев златист цвят върху алуминиевите секции на рамата на SIS.
За Dragster Limited Edition имаше специални предварителни поръчки за първите 499 бройки. Толкова ще бъдат те от изключителното ограничено издание. Разпродажба приключи само няколко седмици след като започнаха поръчките по време на EICMA 2019.
Новата ексклузивна версия с черно-магнезиево злато ще бъде само за специални клиенти. Машината е с черни обтекатели и алуминиеви части от магнезиево злато. Логото „Limited Edition“ е подчертано на опашната част, което придава елегантен щрих на този агресивен Urban Superbike. Всеки байк ще бъде оборудван със специална идентификационна табела и ще бъде доставен с името на клиента и със специален сертификат.

Новите цветове ще поддържа високата стойност на Made in Italy навсякъде по света.

Резервациите идват от повече от 40 страни по целия свят. Поръчките за „Limited Edition“ идваха основно от Германия, Великобритания, Италия, Холандия, Франция и Австрия в Европа. В Азия те са от Тайван, Филипини, Япония, Виетнам, Корея и Индонезия.
Italjet Dragster е избран от списание Форбс за един от топ 5 скутери в света през 2020 г. Това е технологична икона за дизайн, направена в Италия.Поради ситуацията с Covid-19, Italjet отвори завода отново официално на 4 май. Приложи всички процедури за безопасност. Всички световни доставчици на Italjet постепенно се връщат към бизнеса.
Всички работят усилено, за да намалят чакането на хиляди фенове на Dragster. Това забавяне ще доведе до отлагане на датата на производство. Прогнозата е, че производството на Dragster Limited Edition 125/200 ще започне през септември 2020 г. Производството на стандартните модели ще последва веднага след това.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.