Husqvarna представи офроуд моделите си  2020 г. Husqvarna представи офроуд моделите си  2020 г.

Офроуд гамата на Husqvarna получи голямо обновление. Компанията анонсира обновлението на поне дузина модели за  гамата от 2020 г. От тях 9 са мини и големи кросарки, а също и три в сегмента на кроскънтри.

Новите модели в голямата си част имат сериозно развитие, спрямо сегашните. Husqvarna Motorcycles промени байковете в двутактовата серия TC (50, 125 и 250) и четиритактовите FC (250, 350 и 450). През 2020 г. доработките са в подобреното управление и повече мощност. Естествено променена е и графиката, и свежите контури от външността.

Гвоздеят на програмата е новият ендуро модел Husqvarna TX 300i с електронно впръскване.

Обновеният мотор прави компания на четиритактовата серия FX на Husqvarna. Това са FX 350 и FX 450. Преди година те получиха нова, по-рама и подрама и модернизирана система на охлаждане.

Новостите в Husqvarna може да се обединят. Това да допълнителен кожух на въздушния филтър. Доработена е и ергономичността, а окачването WP XTACT е с нови настройки. Има хидравличен съединител сцепление Magura. Спирачките са по-производителни, с апарати Brembo. Акумуларотът е по-лек, а има монтиран тракшън и лаунч контрол. Трансмисията е Pankl.

При малките мотори, кросовият TC 50 е с нова, лека алуминиева опашка. Има нови аксусоари и екипировка Husqvarna.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *