Honda обяви интеграция с Android Auto за модела Gold Wing

Android Auto ще бъде интегриран с новия модел Gold Wing. Доскоро само собствениците на iOS устройства имаха тази възможност. Клиентите със смартфони Android ще могат да се наслаждават безпроблемно на музика, телефонни обаждания и съобщения.

Методът за актуализиране на софтуера ще бъде наличен в средата на юни 2020 г.

Honda предвижда да разшири интеграцията със смартфони и за други свои модели мотоциклети, но на този етап не се ангажира с конкретен срок. Откакто Gold Wing GL1000 започна да се продава в Северна Америка през 1975 г., цялата му серия се превърна във водещ модел на Honda в продължение на четири десетилетия.
През октомври 2017 г. изцяло новият Gold Wing стана първият в света мотоциклет с интеграция на Apple CarPlay. Навигационните функции за езда, специфичните приложения и услуги бяха добре приети от много клиенти.

Android Auto е прост, безопасен начин да използвате телефона си на мотоциклета по време на езда. С опростен интерфейс и лесни гласови команди той е проектиран да сведе до минимум разсейването така, че да останете фокусирани върху пътя.
Android Auto улеснява достъпа до любимите ви приложения за музика, медии и съобщения от вашия мотоциклет. С вашия Google Assistant за Android Auto можете да останете едновременно съсредоточени и свързани, докато се забавлявате. Той позволява да концентрирате погледа си върху пътя и държите ръцете си на кормилото, докато използвате гласа си.

С интеграцията на Apple CarPlay и Android Auto, която се използва в много модели, Honda планира да даде повече комфорт и удобство на начина на живот на мотоциклетистите в целия свят.

За подробности относно Android Auto посетете официалния сайт за Android на следния URL адрес: (https://www.android.com/auto/).


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.