Harley-Davidson представя нов bagger с вдъхновяващи части и аксесоари

Детайлите са това, което правят мотора уникален. Harley-Davidson не изневерява на класата си и предоставя всички части и елементи, които са необходими, за да може моторът да отразява индивидуалния почерк и да говори вместо своя притежател.
Колекция Endgame
Тази колекция помага за достигане пределите на персоналния стил. Тя се характеризира с оригинален, високотехнологичен, индустриален дизайн. Той помага за завършения вид на тъмни или ярки мотори. Елементите  включват графитени и черни ръкохватки, които осигуряват отличен контрол и удобство.

Колекцията се допълва и от невероятни степенки. Подсилени са от диамантено покритие за перфектна поддръжка на краката. Към това се прибавят и нови подложки за спирачния педал. Също и за скоростния лост, който се отличава с прорезен дизайн. Новата колекция на Harley-Davidson  се отличава с внимание към детайла. Тя обхваща дори бутони за превключване, всички подчинени на дръзкия индустриален стил.
Колекция Streamliner

Подвластна на извитите форми и дълги хоризонтали, колекцията Black Streamliner  придава съвременен завършек на класическото излъчване на Harley-Davidson.  В основата му са полирани хромирани ленти, подплатени  богато с черно. Те придават мрачен и аеродинамичен вид на мотора. Колекцията включва подгряващи ръкохватки, монтажни комплекти и спирачни педали и степенки, вдъхновени от модела Street Glide.
Части и аксесоари за Bagger

Агресивен стил с контроли (педал за спирачката и лостчето за скорости) от последно поколение. Персонализирани колела и комплекти за преобразуване на платформите в степенки.  Това са частите и аксесоарите на Harley-Davidson, които осигуряват онова специално отношение, от което се нуждае истинският ездач. Така той се откроява от тълпата. Чрез подбрани комплекти и части към FL Softail или Touring мотоциклетите, може да се постигне агресивен и атрактивен вид. Комплектите включат колела с елегантен дизайн и 14 спици от всяка страна с марка Fugitive. Има и подложки за спирачни педали, комплекти за повишаване на работния обем и още много.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.