EICMA 2019: Kymco RevoNEX – революционен електрически нейкид

По време на мотоциклетното изложение EICMA в Милано, компанията Kymco направи революция при електрическите байкове.  Kymco представи серийния нейкид RevoNEX. Машината бе изкарана пред публиката и медиите лично от шефа на компанията Ален Ко.

Това е уникален мотоциклет – нейкид, спортен, електрически с механична 6 степенна предавателна кутия.

Затова RevoNEX е различен от останалите електрички, които обикновено автоматична трансмисия като скутер. RevoNEX дори е с ръчен съединител, както при стандартния мотоциклет.
Машината има четири режима на каране. Единият е „Уравновесен“ за тиха работа в жилищни райони. Другият е „Изтъкващ“ за градска улична езда. „Смел“ или „Дързък“ е режимът за шосета и магистрали. „Екстремен“ пък е за използване на мотора на пистата. Избраният режим на каране се показва на TFT-LCD екрана.

RevoNEX ще излезе на пазара през 2021 г., а пълните технически спецификации тепърва ще бъдат разкрити.

RevoNEX ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,9 сек, а от нула до 205 км/ч за 11,8 сек. Моторът използва активен акустичен двигател, който осигурява звуков шум по време на движение. Ако е необходимо, може сам да предупреди пешеходците.
RevoNEX има регулируемо окачване и двойни предни дискови спирачки. Спирачната система отпред и отзад е Brembo. Електронните системи включват ABS, управление на сцеплението и куикшифтър.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.