Ducati Streetfighter V4 бе избран за най-красив мотоциклет на EICMA 2019

Ducati Streetfighter V4 бе избран за „Най-красив мотор на шоуто“ на EICMA 2019. Това е най-важното търговско изложение в мотоциклетната индустрия. Изборът бе направен от многобройните посетители на залите в Ро Фиера в Милано. Гласуваше се и онлайн.
Конкурсът „Гласувай и спечели най-красивият мотоциклет на шоуто“ е организиран от италианското списание Motociclismo. Това става в сътрудничество с EICMA. Конкурсъст тази година се прави за 15-и път. За Ducati това е 10-а победа.

Над 14 500 фенове изразиха своите предпочитания.

Streetfighter V4 беше най-предпочитаният мотоциклет както от посетителите на шоуто, така и от потребителите на сайта Motociclismo. Новият супер нейкид на Ducati зае първо място с 36,7% и със значително предимство пред втория класиран мотор.
Гласуването на получените гласове се проведе днес, в последния ден на шоуто. След това имаше официалната церемония на сцената на MotoLive. Присъства Джакомо Касартели, изпълнителен директор на EICMA и главният редактор на Motociclismo Федерико Аливерти, който връчи престижната награда.

Още от първия ден на изложението, щандът на Ducati бе един от най-посещаваните.

Първи от трите изцяло нови мотора, които бяха представени, бе Streetfighter V4. Супернейкида с високо и широко кормило е с тегло 178 кг. Двигателят ме Desmosedici Stradale е с обем 1103 куб.см и има мощност 208 к.с. Електронният пакет е от последно поколение. Модерният и технологичен гол Ducati е с агресивен и вълнуващ дизайн. Той един от лидерите в сегмента, който гарантира удоволствие и забавление дори при всекидневно каране.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.