Два модела MV Agusta Serie Oro – Brutale 1000 и Superveloce, продадени за часове Два модела MV Agusta Serie Oro – Brutale 1000 и Superveloce, продадени за часове

MV Agusta обяви, че двата специални модела – Brutale 1000 Serie Oro и Superveloce 800 Serie Oro,  ще бъдат произведени в ограничена серия от 300 единици. Те бяха продадени само няколко дни след стартиране на кампанията с предварителна заявка чрез социалните медийни платформи на компанията.

Първите доставки на Brutale 1000 Serie Oro се очакват през ноември 2019 г. Superveloce 800 ще пристигне през март 2020.

Когато беше представен за първи път в EICMA през ноември 2018 г., Superveloce 800 Serie Oro бе счетен за „Най-желаният и очакван мотор от 2020 г. ”. Brutale 1000 Serie Oro беше признат за „Най-красив мотор на шоуто ”. Поръчките за моторите започнаха да валят в MV Agusta. Само няколко дни след официалното откриване на предварителните заявки, те бяха разпродадени.
Brutale 1000 Serie Oro е вероятно най-зловещият и най-агресивният нейкид. Това със сигурност е най-мощният мотор от 1000 куб. см, който някога е произвеждан. Той е с мощност 208 к.с. на 4-цилиндровия двигател. Тясно е свързан със състезателния супербайк F4 RC. Машината може да достигне максимална скорост над 300 км/ч.

Superveloce 800 Serie Oro има вид, напомнящ за славното наследство на MV Agusta.

Освен с атрактивния външен вид, той се отличава със стоманено шаси, мощност от 148 к.с ., 3-цилиндров редови двигател 799 куб. см. с насрещно въртящ се колянов вал, свързан с 6-степенна скоростна кутия и емблематична изпускателна система с троен изход. Superveloce 800 има  редица модерни технологии, включително TFT арматурното табло. Има най-съвременната електроника за управление на двигателя и мотора, включваща ride-by-wire, карта с много режими и тракшън контрол.

Тимур Сардаров, главен изпълнителен директор на MV Agusta, каза: „Радваме се от успеха на тези два мотоциклета. Това доказва, че сме на правилния път да продължим в славната традиция на MV Agusta за постоянни иновации, спираща дъха производителност и превъзходен дизайн. 600 страстни мотористи от цял ​​свят са показали тяхното непоколебимо признание за нашата емблематична марка и нашите уникални мотоциклети. Ще направим всичко, за се гордеят, че притежават изключителна част от истинското изкуство на мотоциклета.“

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *