Ducati Diavel 1260 S печели наградата за добър дизайн

Ducati често печели международни награди. Особено заради дизайна и чистите линии, които винаги са били съществена част от всеки мотоциклет на марката.
Безспорен е и дизайнът и изчистения стил на Diavel 1260 S. Моторът спечели престижната европейска награда за дизайн, Red Dot Award. Сега байкът се радва на успех в Съединените щати. Там създаденият в Болоня мускулест круизър, получи наградата за добър дизайн.
Тя бе присъдена от Chicago Athenaeum, Музея за архитектура и дизайн и от Европейския център за архитектурно изкуство дизайн и градски изследвания. Тази наградата за добър дизайн е една от най-търсените награди. Тя признава и удостоверява глобалните постижения в дизайна от 1950 г.
Мощен и плътен, Diavel 1260 съчетава представянето на макси-нейкида с ергономията на мускулестия круизър. Второто поколение на този специален мотор остава верен на духа на оригинала. Той се възползва от ключовите му стилни елементи, но същевременно ги актуализира.
Неговият педантичен дизайн включва двигателя Testastretta DVT 1262 със 159 к.с. През 2020 г. нетрадиционният, безпогрешен Diavel 1260 ще има две нови цветови схеми. Dark Stealth е изцяло черен, наличен за стандартната версия. Изцяло новият Ducati Red с бели тапицерии и червена опашка на седалката за версията S. Така се подчертава спортното представяне и мощност на оригиналния мотор в неподражаемия стил на Ducati.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.