Benelli TRK 502 номер 1 на италианския пазар

Новият TRK 502 модел на Benelli успя да надмине всички очаквания. Той достигна първо място в класацията на мотоциклетите в Италия този юни, с продажба от 718 мотора.
Това не е никаква изненада, ако погледнем характеристиките му. Моделът притежава мощен и компактен 2-цилиндров двигател, ергономичен дизайн, ефективно окачване и мощност от 48 к.с.
Той е достъпен в три цвята – бяло, тъмночервено и сиво.

В допълнение, общият пазарен дял на Benelli и Keeway вече се равнява на 14,5%, което ги поставя на челната позиция на пазара в цяла Италия. Това е още по-впечатляващо като се вземе предвид факта, че пазарът е претърпял растеж от 55% през изминалата година.
У нас също се наблюдава забележителен подем в интереса и продажбите на мотори Benelli. Марката се представлява на пазара от Сенакс ООД и желаещите имат възможност да направят тест драйв, в шоурума на фирмата в Дружба 2, бул. Цветан Лазаров 92. Там може да намерите още моделите на Benelli, KYMCO и MV Agusta.
Сенакс ООД е една от водещите компании на авто-мото пазара с повече от 25 годишна история и опит. Последните години, фирмата развива нова продуктова линия под бранда Мотопойнт. Тя покрива целия спектър мото продукти и аксесоари на марките ARAI, RST, Zandona, Interphone, LIQUI MOLY, KYMCO, Benelli, MV Agusta, чийто официален представител е на пазара. Всички продукти на горепосочените марки може да намерите на www.bulgaria.benelli.com и на www.motopoint.bg


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.