И Sabaton идват на Midalidare Rock In The Wine Valley

Шведските пауър метъл герои Sabaton са новото попълнение на Midalidare Rock In The Wine Valley. Така те добавят още един ден към вече обявената силна програма на фестивала в Долината на виното. Те ще бъдат хедлайнери на 15 юли (четвъртък) през 2021 г. Останалите участници в този ден ще бъдат обявени допълнително.
Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 15, 16, 17 и 18 юли 2021. Към вече потвърдилите Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil, The Dead Daisies, Freedom Call и Project Renegade,  се присъединяват и Sabaton.

За всеки, закупил тридневен билет преди 15 юли 2020 г., допълнителният ден на фестивала със Sabaton ще бъде напълно безплатен.

Всеки, който се е сдобил с единичен билет преди 15 юли 2020 г., ще може да го надгради и да закупи билет за целия фестивал на цена от 120 лева. Срокът за това е до 1 октомври 2020 г.
Това е и подаръкът към всички онези, които повярваха и не върнаха билетите си. Дори напротив – продължиха да подкрепят фестивала, купувайки пропуски в тези особени за всички ни времена. По този начин Midalidare иска да им благодари и заедно да отпразнуват техния десетгодишен юбилей.

След почти две десетилетия от създаването си,  Sabaton затвърдиха репутация си на една от най-работещите групи в бизнеса.

Те спечелиха легиони от лоялни фенове по целия свят. Записаха осем студийни албума (включително два с платинени продажби). Получиха всевъзможни номинации и множество награди за музиката си. Бандата е известна  със своите китарни рифове. Гласът не  вокала Йоаким Броден и неповторим и разпознаваем.
Групата всъщност отказва да бъде вкарана в точно определен стил. Феновете трябва да ги знаят само като Sabaton. Метъл групата, която пее за войните в реалния живот и хората, които играят роля в тях. Това са изтощителни кампании и ослепителни актове на храброст, великолепни победи и трогателни лични борби. Това са истински истории, по-невероятни от всякакви измислици.

Билети:
Билетите, закупени за изданието през 2020 г. ще важат за 2021 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание догодина са вече в продажба в мрежата на Eventim.
 Напомняме, че цените на билетите остават непроменени до обявяване на пълния списък с банди за фестивала.
Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Sabaton – 60.00 лв.
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Running Wild – 60.00 лв
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Within Temptation – 60.00 лв
Еднодневен билет за 18 юли с хедлайнер Judas Priest – 80.00 лв
Тридневен билет (петък-неделя) за фестивала – 120.00 лв
Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лв.
Деца до 12 години влизат безплатно.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.