За първи път Off Road Show & Expo в София

Впечатляващ, забавен и екстремен юни очаква софиянци и гостите на столицата! Sofia Ring Mall организира двудневно шоу, посветено на адреналиновите изживявания – Off Road Show & Expo.
На 18 и 19 юни зелените площи на Sofia Ring Mall стават арена на най-атрактивните високопроходими автомобили. За зрелищното офроуд състезание, което се случва за пръв път на територията на столицата, се изграждат специални трасета, на които ще се проведат оспорвани надпревари както между топ професионалисти, така и между желаещи аматьори. Допълнителна атракция ще са турнирите по теглене на джип, в които ще могат да се включат и всички посетители. Още много адреналинови атракциони и страхотни награди очакват публиката на събитието на лятото в София.
Двудневното Off Road Show & Expo ще е напълно безплатно за посетителите, благодарение на подкрепата на „Еврохолд“ и ProAuto by Geotrading. То е част от хайлайф концепция на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да бъде не само място за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.