Юбилей – 10 години Moto Club

Доживяхме и този момент! Дочакахме го! Списание Moto Club стана на 10 години. Точно на 23 октомври 2009 г.  излезе първият брой на списанието. Виждате корицата му на снимката.
През това десетилетие бяхме неизменно заедно с вас, скъпи читатели! С някои от вас сме заедно от първия брой. Други ни станаха фенове по-късно. Но вие ставате все повече. Давахте си мнението, хвалехте ни, критикувахте ни, сърдехте ни се. Но ни останахте ни верни.
Защото сме отдадени на една и съща страст – мотоциклетизма.
За тези 10 години се стремяхме да ви направим съпричастни в необятния и интересен свят на мотоциклетите. Срещнахме ви с нови модели от различни категории. Проследихме развитието на много машини от различни марки.  Бяхме на почти всички мотоциклетни салони в Европа. Включително и на първия в България, на който сме едни от основателите.
За 10 години бяхме на мотосъбори, на рок и метъл фестивали, срещнахме ви с интересни личности. Прелистихме страниците на историята, за да разкажем за мотори, направили революция на две колела.
Бяхме по трасета и писти с най-големите звезди на мотоспорта и с техните победи през изминалите 10 години. Отделяхме огромно внимание и на българския мотоциклетен спорт, на успехите нашите момчета.
Надяваме се да продължим напред. Всичко, за което говорим, ще присъства на страниците на Moto Club.
А вие, нашите читатели ни оставате верни. И ще бъдете все повече.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.