Yamaha Motor си сътрудничи с Milestone за играта RIDE 4

Yamaha Motor е основният партньор на Milestone за дългоочакваната видео игра RIDE 4. Емблематичната марка мотоциклети е с голямо наследство и успешна състезателна история. Основните ценности са иновации, вълнение, увереност, емоция и тесни връзки с клиентите. Това е огледало на визията на Milestone за RIDE 4.

Играчите от цял ​​свят ще се насладят на автентично и спиращо дъха преживяване, когато играта стартира на 8 октомври 2020 г.

Базиран в Милано, Milestone е водещият разработчик на видео игри с мотоциклети и моторни спортове. Компанията създава официалните игри на MotoGP и MXGP. Преди това създаде и световното първенство на Супербайк и WRC на ФИА.
От 2015 г. Mileston разработва серията RIDE, привличайки повече от 1,5 милиона играчи. Сътрудничи си с Yamaha Motor за предстоящото издание. То демонстрира по-тясна връзка между реалния свят и виртуалните състезания с мотоциклети.
Напоследък виртуалният свят е начело на мотоспорта. RIDE 4 дава сериозна платформа както на случайни, така и на сериозни геймъри. Така те могат да покажат своите способности в една от най-сложните игри за състезания с мотоциклети.

Yamaha Motor е пионер в електронните спортове. Миналата година стана един от първите, които предложиха официална поддръжка на мотоциклетиста на eSports Лоренцо Дарети.

Той е известен онлайн като Trastevere73. За RIDE 4 легендарната Yamaha R1 ще присъства отпред. Сътрудничеството отива много по-далеч от това.
В играта всички мотори, включително гамата на Yamaha, са създадени с помощта на CAD и 3D сканиране на реални модели. Така се гарантира, че всеки един детайл се възпроизвежда. Yamaha работи с Milestone, за да даде подробни отзиви и да подобри цялостната реалност. Пресъздава някои от най-емблематичните модели Supersport на производителя.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.