Harley-Davidson в борба срещу COVID-19 с първия си електрически модел

В благотворителен онлайн търг, който ще се състои до 26 май, е включен изцяло електрическия модел – Harley-Davidson LiveWire. Моторът е първият  в историята на легендарните мотоциклети от Милоки.

Harley-Davidson Motor Company и световноизвестната аукционна къща Bonhams ще дарят събраните средства на благотворителния фонд United Way Worldwide’s COVID-19 Community Response and Recovery.

Мисията на този фонд е включване в усилията на международната общност за възстановяване на щетите от Covid-19. Събраните средства отиват за предоставяне на храна и подслон на нуждаещите се. Също така за осигуряване на лесен достъп до проверена информация на населението в рамките на САЩ и Канада.
Уникалният електрически модел LiveWire, който е включен в търга, притежава отличаващо се графично оформление, създадено специално за случая.
Пуснат на пазара през 2019 г., моторът на Harley-Davidson има пробег от 235 км при комбиниран режим на каране. Оборудван е напълно с карбонов комплект. Той притежава и 7 режима на каране, четири от които са предварително програмирани.
Освен привилегията да притежава исторически мотор, новият собственик ще има възможност за местни еко преференции в САЩ. Те са в размер до 2500 долара, персонализирана доставка и обиколка на Harley-Davidson Museum.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.