Yamaha Motor Europe отбелязва 65 години

Yamaha Motor Europe  почита 65-годишнината на Yamaha на 1 юли. Това става с обширна актуализация на корпоративния раздел на своя уебсайт. Той интегрира глобални, европейски и национални теми. Отбелязва и емблематични моменти в знаменитата състезателна история на марката.
Yamaha продължава да се стреми да внесе Kando – визията на своя основател Геничи Каваками. Той е основа в мисията на компанията оттогава насам. Предлага на своите клиенти всичко от своите незабравими спомени в моторните спортове и в новаторските си машини.

От своето раждане състезанията са част от ДНК на Yamaha. Това си личи и в раздела „Нашата история“ на обновения уебсайт.

Потребителите могат да направят разходка назад във времето. Така ще разберат за успеха на Yamaha на пистата. Става дума за всичките му постижения на трасето и на оф-роуд състезанията. Независимо дали това е в MotoGP, Световното първенство по мотокрос на ФИМ, WorldSBK или вътрешни шампионати.

Посетителите на сайта също така имат възможност да запомнят някои от емблематичните продукти на Yamaha.

Те са от определящия пазара DT-1 и иновативния YZ250, до високопроизводителните машини R1 Supersport. Тук са от първия си извънбордов двигател P-7, до мощния F425A XTO. Същото е и за четириколките – от еластичния Grizzly 700 EPS ATV до иновативните модели Side-by-Side YXZ1000R.
Този раздел ще се разшири през следващите месеци. Посетителите вече могат да се насладят на цялата гама от европейски модели на Yamaha. Те промениха мотоиндустрията, когато са създадени.
Потребителите могат да разберат и редица други исторически факти за на Yamaha от цялата 65-годишна история.  Те могат да попаднат зад кулисите с клиенти и служители от серията Moving You. Могат да са в крак с всичките текущи състезателни и корпоративни дейности. В комбинация това, допълнително се засилва мисията „Kando“. Тя носи иновации, вълнения и емоции за своите клиенти и по целия свят.
Всичко това разкрива новата секция „За нас“ на уебсайта, на този адрес: http://corporate.yamaha-motor.eu


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.