Vilner пипна Ducati Diavel

От студио Vilner доработиха мускулестия звяр. Това не е защото не харесват работата на дизайнерите на Ducati и AMG, а защото клиентът на Vilner иска да притежава единственият и най-скъп такъв в света. Но как се доработва такъв звяр, минал вече през ръцете и на AMG? Отговорът е трудно и с голяма отговорност.
След четири месеца проектиране и три седмици усърдна работа по лимитираното Ducati, от Vilner успяха да завършат проекта. Макар да използват на места ангелско-перлено-бяла боя, синхронизирана с бялата тръбна рама, този Diavel остава с мрачен поглед, благодарение на новата маска на фара.Точно над радиаторите са монтирани изцяло нови въздуховоди, обшити с черни кожени ленти и контрастни бели шевове. Изградени  са крила на телескопите изцяло от нулата, придаващи още по-уникална визия на предната част на мотора. Опашката също е променена – стеснена е, за да има по-лека визия на мотора отзад и са добавени нови бели елементи около стоповете. Оставени са перфектните джанти AMG, алкантарената релефна седалка и спортната AMG генерация. Последната изцежда звук от 1198 кубиковия двигател като от дълбините на ада.
Ще бъде произведен само един такъв мотоциклет от Vilner за много пари. Един единствен и уникален той носи сериен номер 0350.

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.