Ателието Cafe Racer Dreams направи Honda Zundapp Sierra Bonita

Хуан Рамон Ортега е влюбен в мотоциклетът Zundapp DB200. Той обаче иска да създаде оригинален мотор, като го съчетае с Yamaha 250, която вече е притежавал. За да постигне целта си, Ортега се обединил с друг механик, но крайният резултат от този необикновен „красовър” се оказал отчайващ и испанецът се отказал от идеята.
Основният проблем е бил да се намери точния байк, който би паснал на особената вилка от Zundapp. Като резултат Ортега решил да потърси помощта на професионалистите от Café Racer Dreams.
Така правилният донор се оказал Honda CG125 от 2005 г. Шасито на този мотор било срязано и модифицирано така, че да могат да монтират вилката и двигателя на Zundapp. Отпред е поставена съвременна дискова спирачка, а ужасния по мнението на критиците резервоар за гориво на CG125 е сменен с доста по-привлекателния на Derbi FDX 50. Накрая мотоциклетът е боядисан в стилен черен цвят със златисти линии, за да се подчертае предвоенния характер и накрая добавили още няколко малки детайла. Накрая е дадено и името – Sierra Bonita.


2 thoughts on “Ателието Cafe Racer Dreams направи Honda Zundapp Sierra Bonita

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.