Victory разкри пътния електрически Empulse TT

Само 6 месеца, след като американската фирма Victory придоби компанията за електрически мотоциклети Brammo, бе пуснат първия сериен мотоциклет с логото на Victory.
Извън САЩ и Америка, Polaris не е много популярно име. Но компанията е собственик на мотоциклетните марки Victory и Indian, произвежда снегомобили (моторни шейни), офроуд машини, марката за дрехи KLIM, триколките Slingshot, а последната придобивка е компанията за електрически мотоциклети Brammo. Компанията е по-голяма от Honda, когато стане дума за силови спортове в САЩ.
Така че само 6 месеца след покупката на Brammo от Polaris, започна нова ера в развитието на Victory. На състезателната писта в Колорадо, известна като High Plains Raceway, бе представен и тестван новият Victory Empulse TT – електрически байк, базиран на стария Brammo Empulse, който е претърпял технически и козметични промени, пребоядисан бе като Victory и е готов за преткриване на марката, като бе освободен от ограниченията. Същото стана след като Polaris купи Indian Motorcycles и представи моторите на пазара.
Victoryхвинаги е била марката, която диша във врата на Harley-Davidson и иска да им отнеме клиентите. Сега Indian, а и Victory са насочени към по-младите спортни ездачи, които са малко по-модерни и бързи. Тази промяна запчна с това, че Victory отиде да се състезава на ТТ на остров Ман с Лий Джонстън с електрическия TT Zero, а също се състезаваха и на Пайкс Пик с 1200-кубиков V-twin нейкид роудстър.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.