Vespa Primavera празнува 50 години на Webit Festival Vespa Primavera празнува 50 години на Webit Festival

Vespa Primavera празнува своите 50 години като нейният първи вариант през далечната 1968 г. е истинска революция. Малка и пъргава, тя предлага транспорт на няколко поколения. Oстава в непрекъснато производство до 1982 г., като се превръща в един от най-впечатляващите търговски успехи в историята на Vespa.
Днес, Primavera притежава всички ценности, които я превръщат в такъв успех преди половин век. Млада, иновативна, технологична и екологична, Primavera е олицетворението на модерния скутер, като наследява неподражаемото качество да поставя усмивки на лицето, както на своя собственик, така и на всички наоколо. Новата Primavera, за която писахме в списание Moto Club, преди два броя, ще може да бъде видяна по време на Webit Festival 2018, където ще участва във виртуалното представяне на новия грандиозен строителен проект в София – Grand Kanyon в Младост.
За няколко наситени с емоция минути посетителите ще станат част от стила на живот в първия отворен жилищен комплекс от смесен тип в България. И всичко това през едно екстремно предизвикателство, което ще разбие досегашните ни представи за виртуална реалност. Всеки посетител ще може да се качи на Primavera, докосвайки се до един от знаците на съвременната култура и модерен градски начин на живот, като благодарение на VR технологията, скутерът ще се превърне в скутер от бъдещето, чрез който посетителите ще могат да се запознаят с бъдещето на столицата.
За 2018 година Primavera подобрява себе си с редица актуализации, които целят да повишат комфорта, безопасността и да обновят отличителния и стил. Най-важното подобрение е новият размер на джантите. Всяка Primavera днес разполага с 12″ джанти с нов пет-лъчев дизайн. Подобрението доставя допълнителна стабилност по всички повърхности и пътни настилки. LED светлините вече изцяло доминират Primavera, както при предния фар, така и при задната стоп светлина.
Bike Finder и дистанционното управление на седалката, вече са стандарт за всяка Primavera, а новия S вариант разполага с дигитално табло с допълнителни функции. Новата Primavera се предлага в 50, 125 и 150-кубикови варианти и последно поколение четири тактови двигатели с висока производителност и минимален разход на гориво.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *