Броени дни до благотворителния фестивал “Побит камък 2018” Броени дни до благотворителния фестивал “Побит камък 2018”

Остана само една седмица до големия, благотворителен фестивал „Побит Камък – 2018“, организиран от мотоклуб Калашниците – Нови хан. Програмата на фестивала по дни ще включва концертите на 8 банди, както и множество игри с награден фонд осигурен от клуба и спонсорите на събитието.

Благотворителната акция на мотоклуб КАЛАШНИЦИТЕ, тази година е за малката Габриела Ангелова – на 2 годинки, с диагноза „Синдром на вродени аномалии с предимно засягане на крайниците“, която се нуждае от спешно оперативно и следоперативно лечение в Германия. До момента за нея са събрани повече от 3300 лв.

В Предишното издание на фестивала, се направи благотворителна акция в помощ на Мирослав Милатинов, на 3 г. с диагноза ДЦП, за когото бяха дарени  11 200 лв. Тази година, Миро е опериран в Сърбия и прави рехабилитации по възстановяването си. Надяваме се да го видим на Фестивала и тогава родителите му да разкажат повече.

Водещ на фестивала ще бъде както винаги – Вожда (Театър Благоевград, МК „Пирински Вълци“). Това е програмата на моторок феста:

Programa

Вход за целия фест – 10 лв.

Благотворителен Фестивал „Побит Камък-2018“ ви очаква, от 6 до 8 юли – с.  Нови хан – на 20 км. От Столицата посока Пловдив.

За повече информация посетете официалния сайт на клуба : WWW.KALASHNICITE.COM или страницата във facebook

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *