Броени дни до благотворителния фестивал "Побит камък 2018"

Остана само една седмица до големия, благотворителен фестивал „Побит Камък – 2018“, организиран от мотоклуб Калашниците – Нови хан. Програмата на фестивала по дни ще включва концертите на 8 банди, както и множество игри с награден фонд осигурен от клуба и спонсорите на събитието.
Благотворителната акция на мотоклуб КАЛАШНИЦИТЕ, тази година е за малката Габриела Ангелова – на 2 годинки, с диагноза „Синдром на вродени аномалии с предимно засягане на крайниците“, която се нуждае от спешно оперативно и следоперативно лечение в Германия. До момента за нея са събрани повече от 3300 лв.
В Предишното издание на фестивала, се направи благотворителна акция в помощ на Мирослав Милатинов, на 3 г. с диагноза ДЦП, за когото бяха дарени  11 200 лв. Тази година, Миро е опериран в Сърбия и прави рехабилитации по възстановяването си. Надяваме се да го видим на Фестивала и тогава родителите му да разкажат повече.
Водещ на фестивала ще бъде както винаги – Вожда (Театър Благоевград, МК „Пирински Вълци“). Това е програмата на моторок феста:
Programa
Вход за целия фест – 10 лв.
Благотворителен Фестивал „Побит Камък-2018“ ви очаква, от 6 до 8 юли – с.  Нови хан – на 20 км. От Столицата посока Пловдив.
За повече информация посетете официалния сайт на клуба : WWW.KALASHNICITE.COM или страницата във facebook


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.