Валентино Роси прави тунинг на автомобили Ford Валентино Роси прави тунинг на автомобили Ford

Валентино Роси или по-точно неговата компания, която досега бе специализирана за дрехи, екипировка и аксесоари, навлезе в света на автомобилите. Сега се предлага тунинг във фирмения стил на Роси на автомобили Ford. Засега това са версиите VR46 Limited Edition за два модела – Ranger и Transit.
Двете машини – и Ford Ranger, и вана Transit, са с фирмените цветове на VR46. Те имат черна матова база, сиви лепенки, ярко зелени и яркожълти лога, които са познати на всеки фен на пилота с №46. Автомобилите са не само в съответните цветове, но имат известно дооборудване.

Ford Ranger VR46 Limited Edition е направен на основата на Ranger Double Cab 3.2 Limited 4×4. По избор на клиента, автомобилът може да бъде с автоматична или механична предавателна кутия, има пълен офроуд пакет, стилни прагове, брутални елементи, фирмени 18-инчови черни лети джанти с логото VR46, спортен ауспух и повишен с 5 см клиренс. В интериора има оригинални спортни седалки със странични опори и отново ярки лога VR46.
При микробуса Ford Transit VR46 Limited Edition за база е използван Ford Tourneo L1/L2 310 2.0 TDCI 170. Автомобилът е подготвен за пътуване. Задната част на салона се трансформира лесно и в нея могат да се качат два, дори три мотоциклета. Отвътре отново всичко е с лога VR46, а ванът пак е с внушителните 18-инчови колела от OZ Racing. Тук обаче окачването е понижено с 3 см.
Ексклузивността на всеки модел е и в ограничените бройки – от всеки ще бъде пуснат в 920 броя, от които 460 ще бъдат продадени във Великобритания и още 460 – в другите европейски страни. Заявка за автомобилите може да се направи на официалния сайт на проекта.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *