Трябва да спечелим заедно това глобално състезание

ФИМ играе важна роля по време на пандемията на коронавируса (COVID-19). Това се свързва с препоръките и информирането на пилотите по света как да се държат правилно и отговорно. Като има предвид голямото си семейство, ФИМ се стреми да подкрепи местните власти. Подкрепата е, когато въвеждат различни предпазни мерки в опит да намалят въздействието на тази пандемия.
ФИМ използва каналите си за социални медии – We, The Riders и FIM-Live. Така иска да засили глобалното послание #StayAtHome чрез собствената си кампания #RidersAtHome.
Въпреки че в някои страни карането все още е разрешено, ФИМ изисква ВСИЧКИ мотоциклетисти да си паркират машините. Така мотористите ще намалят риска от злополуки и наранявания. Те биха могли да поемат ценни здравни ресурси в период, когато върлува COVID-19.
ФИМ моли състезателите както любители, така и професионалисти. Обръща се също така към организатори, промоутъри, партньори и медии от всички дисциплини и от всички страни. Те да записват свои видео съобщения, които могат да се споделят в социалните медии. Така ще помогнат за разпространението на посланието: #RidersAtHome. 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.