Triumph са готови за рестарта на сезон 2020 в Херес Triumph са готови за рестарта на сезон 2020 в Херес

Световното първенство в клас Moto2 и Triumph Triple Trophy скоро ще се завърне на пистата. Това ще стане на пистата Херес-Анхел Нието за Гран при на Испания.

След страхотен старт в началото на сезона в Катар, Тецута Нагашима (Red Bull KTM Ajo) победи под прожекторите. Сега Triumph са готови да възобновят състезанията в Moto2.

Испанският кръг е втория старт от втория шампионат за британската марка. Преди началото на сезон 2020 Triumph работи здраво върху данните, придобити от 2019 г. Бе направено цялостно изследване на всички използвани двигатели. Така се разбра как всеки отделен компонент се е представил в много конкурентното мотоциклетно първенство.

Така от Triumph са се фокусирали върху анализа на подобренията в размерите и допустимите отклонения. Това ще им позволи да свалят  ограниченията за превишаване на оборотите.

Те бяха наложени миналата година. Отлична е и възможността на екипите да имат данни за една година за двигателите Triumph. Нивото на факторите дават много възможности за промени. Така на пилотите ще им е по-лесно след 2019 г. Рестартът през 2020 г. със сигурност ще донесе нови най-бързи обиколки и малки разлики на финала.

Главният продуктов директор Стийв Сарджънт обясни как Triumph подобряват двигателите и представя Triumph Triple Trophy.

Докато битката за титлата в Moto2 се води, има и друга надпревара. Новият Triumph Triple Challenge #PoweredByTriumph също продължава. Той най-ясно илюстрира малките разлики в конкуренцията в междинния клас.

Ето какви са условията:

– Най-висока максимална скорост: 7 точки

– Първа позиция: 6 точки

– Най-бърза обиколка в състезанието: 5 точки

Победителят в края на сезона ще бъде възнаграден с мотоциклет Triumph Street Triple RS. Той се задвижва от същия 765-кубиков двигател, с който Нагашима спечели в Катар. Демонстрирайки близостта на конкуренцията в класа, има двама лидери на Triumph Triple Trophy. Това са Маркос Рамирес (American Racing) и Марсел Шрьотер (Liqui Moly Intact GP). И двамата имат по 7 т., записали идентична най-висока максимална скорост от 299,1 км/ч в Катар.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Премиерни автомобили акостират в морската столица, предстои първият и най-голям салон за 2020   От 28 до 30 август в морската ни столица ще се проведе традиционно най-приятното от автомобилните изложения през годината – Palace Auto Varna 2020. Домакин отново е „Дворец на културата и спорта“. Тази година изложението ще е ситуирано изцяло на външни площи, като са предвидени над 1500 кв.м. за експонатите. Варненците, които обичат и се интересуват от коли, както и всички посетители на града, ще могат да видят с очите си тенденциите в развитието на този бранш и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители.        На събитието ще бъдат изложени експонати на повечето премиум брандовете – BMW, VOLVO, JAGUAR, JEEP, ALFA ROMEO, MAZDA и MINI. Ще бъдат представени и голяма част от най-масово продаваните у нас коли – SKODA, FORD, SUZUKI, KIA, PEUGEOT, GREAT WALL, HAVAL, HYUNDAI и др. Своето почетно място ще заемат и две звезди от марките – Skoda Scala и Ford Ranger Raptor, определени от журналистите, членове на Прес Авто Клуб България, за „Кола на годината” и „Многофункционален автомобил на годината” за 2020. Почти всички изложени модели са премиерни за страната, защото не са представяни на салон и пред широка публика тази година.        Ще има и още изненади, но нека не разкриваме всички карти още отсега. Отдавна сме забравили времето, когато коли се купуваха по каталог. Най-добрият начин да оцените и харесате автомобил е когато го пробвате. Затова е определена специална тест драйв зона, където ще има над 20 тестови автомобила на разположение за посетители и фенове. А за тези, които са в период на избор на нова кола и търсят най-добрите оферти, ще бъдат осигурени на място най-изгодните условия за лизинг или пряка покупка.

Премиерни автомобили акостират в морската столица, предстои първият и най-голям салон за 2020 От 28 до 30 август в морската ни столица ще се проведе традиционно най-приятното от автомобилните изложения през годината – Palace Auto Varna 2020. Домакин отново е „Дворец на културата и спорта“. Тази година изложението ще е ситуирано изцяло на външни площи, като са предвидени над 1500 кв.м. за експонатите. Варненците, които обичат и се интересуват от коли, както и всички посетители на града, ще могат да видят с очите си тенденциите в развитието на този бранш и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители. На събитието ще бъдат изложени експонати на повечето премиум брандовете – BMW, VOLVO, JAGUAR, JEEP, ALFA ROMEO, MAZDA и MINI. Ще бъдат представени и голяма част от най-масово продаваните у нас коли – SKODA, FORD, SUZUKI, KIA, PEUGEOT, GREAT WALL, HAVAL, HYUNDAI и др. Своето почетно място ще заемат и две звезди от марките – Skoda Scala и Ford Ranger Raptor, определени от журналистите, членове на Прес Авто Клуб България, за „Кола на годината” и „Многофункционален автомобил на годината” за 2020. Почти всички изложени модели са премиерни за страната, защото не са представяни на салон и пред широка публика тази година. Ще има и още изненади, но нека не разкриваме всички карти още отсега. Отдавна сме забравили времето, когато коли се купуваха по каталог. Най-добрият начин да оцените и харесате автомобил е когато го пробвате. Затова е определена специална тест драйв зона, където ще има над 20 тестови автомобила на разположение за посетители и фенове. А за тези, които са в период на избор на нова кола и търсят най-добрите оферти, ще бъдат осигурени на място най-изгодните условия за лизинг или пряка покупка.

Автомобили Aug 10, 2020 0