Triumph са готови за рестарта на сезон 2020 в Херес

Световното първенство в клас Moto2 и Triumph Triple Trophy скоро ще се завърне на пистата. Това ще стане на пистата Херес-Анхел Нието за Гран при на Испания.
След страхотен старт в началото на сезона в Катар, Тецута Нагашима (Red Bull KTM Ajo) победи под прожекторите. Сега Triumph са готови да възобновят състезанията в Moto2.
Испанският кръг е втория старт от втория шампионат за британската марка. Преди началото на сезон 2020 Triumph работи здраво върху данните, придобити от 2019 г. Бе направено цялостно изследване на всички използвани двигатели. Така се разбра как всеки отделен компонент се е представил в много конкурентното мотоциклетно първенство.

Така от Triumph са се фокусирали върху анализа на подобренията в размерите и допустимите отклонения. Това ще им позволи да свалят  ограниченията за превишаване на оборотите.

Те бяха наложени миналата година. Отлична е и възможността на екипите да имат данни за една година за двигателите Triumph. Нивото на факторите дават много възможности за промени. Така на пилотите ще им е по-лесно след 2019 г. Рестартът през 2020 г. със сигурност ще донесе нови най-бързи обиколки и малки разлики на финала.

Главният продуктов директор Стийв Сарджънт обясни как Triumph подобряват двигателите и представя Triumph Triple Trophy.

Докато битката за титлата в Moto2 се води, има и друга надпревара. Новият Triumph Triple Challenge #PoweredByTriumph също продължава. Той най-ясно илюстрира малките разлики в конкуренцията в междинния клас.
Ето какви са условията:
– Най-висока максимална скорост: 7 точки
– Първа позиция: 6 точки
– Най-бърза обиколка в състезанието: 5 точки
Победителят в края на сезона ще бъде възнаграден с мотоциклет Triumph Street Triple RS. Той се задвижва от същия 765-кубиков двигател, с който Нагашима спечели в Катар. Демонстрирайки близостта на конкуренцията в класа, има двама лидери на Triumph Triple Trophy. Това са Маркос Рамирес (American Racing) и Марсел Шрьотер (Liqui Moly Intact GP). И двамата имат по 7 т., записали идентична най-висока максимална скорост от 299,1 км/ч в Катар.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.