Triumph насърчава инициативата The Distinguished Gentleman’s Ride Triumph насърчава инициативата The Distinguished Gentleman’s Ride

През 2016 г. британската компания Triumph Motorcycles отново ще насърчи мотоциклетистите да излязат на улиците, яхнали класически мотоциклети, облечени в смокингиу за да окажат подкрепата си за The Distinguished Gentleman’s Ride. Triumph е глобален спонсор на кампанията за трета поредна година.

Единственото по рода си мотоциклетно благотворително събитие The Distinguished Gentleman’s Ride е създадено през 2012 г. и е празник на елегантността и стила на класическите къстъм мотоциклети. Събитието се организира за набиране на средства за борба с рака на простатата, а  тази година то ще се състои по целия свят на 25 септември, неделя. От миналата година и София се включи в календара на The Distinguished Gentleman’s Ride.

Triumph стана глобален спонсор на събитието за първи път през 2014 г., след като реши, че това събитие включва всичко, което е характерно за мотоциклетизма. Миналата година бе поставен рекорд от участници – повече от 37 000 изискано облечени хора в 410 града по света, събраха над $2.3 милиона долара за изследвания и борба с рака на простатата.

През септември 2016 г.  с помощта на Triumph Motorcycles, се очаква в Distinguished Gentleman’s Ride да се включат над 50 000 мотоциклетисти от над 500 града от 90 страни, които са обединени в подкрепата на здравето на мъжете.  Тази година за първи път Distinguished Gentleman’s Ride избраха Фондацията Movember за техен официален благотворителен партньор, като си е поставила за цел за набиране на над $5 милиона, които да се инвестират от фондацията в локални и глобални програми за изследвания и превенция на рак на простатата.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *