Третият хедлайнер на Midalidare Rock in the wine valley е Within Temptation Третият хедлайнер на Midalidare Rock in the wine valley е Within Temptation

Ясен е и третият хедлайнер на второто издание на Midalidare Rock in the wine valley. Това са Within Temptation. Първи потвърдиха Judas Priest, които ще празнуват 50-годишния си юбилей. След това стана ясно и участието на Running Wild, които идват за първи път в България. Стана ясно, че третата банда на фестивала в долината на виното ще е Within Temptation. Те бяха едно от големите имена на тазгодишното издание на Wacken Open Air.

Within Temptation ще бъдат водени от неотразимата си вокалистка Шарън ден Адел , която два пъти е била избирана за “Rock Goddess of the year”, на Loudwire Music Awards.

Холандската група е създадена през 1996 г. Стилът им е в началото бе определян като Symphonic metal и Gothic metal. Сега достигне до различно рок звучене с най-новия им албум “Resist”, издаден на 1 февруари 2019 г.

Бандата има продадени над 3.5 милиона копия в целия свят.

Добиват световната си слава със сингъла Ice Queen. Парчето им All I need беше част от саундтрака на сериала „Дневниците на вампира“, в който участва актрисата с български корени Нина Добрев. Един от последните хитове на бандата е парчето с вокала на Papa Roach – Джейкъби Шадикс.

От вчера в продажба са и еднодневни билети за фестивала. За 17 юли, когато хедлайнер ще са Running Wild цената на еднодневен билет е 60 лева. За 18 юли, когато хедлайнер ще са Within Temptation, цената на еднодневния билет също е 60 лева.

За 19 юли, когато хедлайнер ще са Judas Priest, цената на еднодневния билет е 80 лева. Тридневните билети от днес са на цена от 120 лева. Всички билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Второто издание на Midalidare Rock in the wine valley ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Деца до 12 години влизат безплатно!

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *