Ударно се подготвя Арена Армеец за „Нощта на скоковете”

Денонощно работят екипите по организацията на финалния кръг от Световния шампионат по мотокрос – фристайл. В Арена Армеец днес за трети ден се подготвя трасето.
Най-добрите състезатели в света заслужават и перфектни условия. В събота на 14 декември те ще покажат своето майсторство в скоковете с мотоциклети.
Над 1200 кубика пръст ще бъдат положени в залата. Десетки бали със слама са подготвени за покриване на критериите по организацията за събитието. Вече са готови боксовете за моторите, положена е специална дървена настилка върху пода и се работи по изграждане на рампите.

Както е известно, ще участват 12 пилоти от Германия, Австралия, Чехия, САЩ, Испания, Франция и Италия.

Публиката ще види добре познатите имена като Петър Пилат, Ханс Акерман, Бриис Изо. Ще има и съвсем нови за България  топ фристайл звезди като Пат Боуден и Адам Джоунс. Новото попълнение в листата е и Марк Пиньол.
Не малко носители на отличия от Световния шампионат по мотокрос фристайл и големите фриистайл серии като Нитро Сиркъс и Екс Геймс също ще покажат своите умения пред зрителите в Арена Армеец . Две нови рампи, от общо седем, които очакват състезателите  със сигурност ще оставят без дъх феновете в залата.
Вратите на Арена Армеец ще бъдат отворени в съботния ден от 17:00 часа, а състезанието започва в 19:00. Молбата на организаторите от Българска федерация по мотоциклетизъм е да не се чака последния момент за влизане в залата и заемане места по трибуните.
Билети все още има и може да се закупят от eventim.bg и тяхната разпространителска мрежа, както и на касата пред залата (работното й време е от 09:00 до 17:00 часа) .


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.