MotoGP: Suzuki с нова спецификация на двигателя за Холандия

Екипът на Ectstar Suzuki ще предостави на пилотите си Алекс Ринс и Андреа Яноне нова спецификация на двигателя за предстоящата Гран при на Холандия на пистата Ассен идния уикенд.
Подобреният агрегат в машината GSX-RR ще позволява развиването на по-висока максимална скорост. Това трябва да помогне на двамата пилоти да са по-конкурентни на техничното трасе в Холандия.
„В Гран при на Каталуня Силвен Жинтоли дебютира с новата спецификация и даде позитивна оценка за нея. Освен това ние видяхме, че тя дава по-висока скорост на правите“, каза мениджърът на тима Давиде Бривио.
Яноне, който завърши 10-и в Барселона, каза, че въпреки конкурентността му в тренировките, не е успявал да поддържа същото ниво в състезанието. Сега за Ассен той се надява на по-добро представяне в надпреварата.
„Ще се фокусираме повече върху подготовката ни за състезанието, за да се опитаме да сме на добра позиция и да спечелим добри точки, каза Яноне. – Мисля, че конфигурацията на Ассен е чудесна и пасва на характеристиките на нашия мотор.“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.