След Гергьовден с Moto Club

Отмина Великден, после Гергьовден. След тези светли празници, от няколко дни в разпространителската мрежа е новият брой 102 на списание Moto Club. Затова ви съветваме да побръзате да си го купите, докато още не е свършил.

В него има доста интересни неща. Например – какво стана по време на най-големия мотоциклетен салон, организиран у нас. Става дума за Moto Expo 2019, който премина доста успешно. На него имаше доста премиери. За някои – Honda CB 650R и CBR 650R пишем подробно. На изложението имаше и доста елекрически машини, включително и български. За тихите машини също разказваме.

В Aprilia се запалиха да правят бързи и мощни машини. Наскоро от Ноале пуснаха две нови. Това са почти близнаците Tuono V4 1100 RR  и Tuono V4 1100 Factory. Като сме започнали с високите скорости, то представяме и една нова хиперспортна  гума на Bridgestonе. Пак в тон с бързината, говорим за изненадите в MotoGP, 24 часа на Льо Ман и в нашия пистов шампионат.

Разлистваме страниците на историята, за да ви разкажем за първи чешки мотоциклет. Припомняме си за един феноменален мотоциклетен пилот. Това е единственият финландски световен шампион на писта Ярно Сааринен.

И накрая да не забравим. Започваме нова игра с Monster. Наградата е яке от колекцията на Валентино Роси, придружено с цял стек от енергийната напитка.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *