Семейството на Harley-Davidson Sofia по-сплотено от всякога

В контекста на засилените мерки против разпространението на коронавирус /COVID-19/, здравето и безопасността на клиентите и персонала на Harley-Davidson Sofia са основни приоритети на бранда. Това бе разпространено от фирмата днес!
Ето какви мерки са взети в българския шоурум за всички любители на преживяванията на пътя. Сега те са повече заедно от всеки друг път, за да преодолеят моментния стрес. От Него ще излязат по-силни, с повече дух и по-засилена жажда за приключения:
– ежедневно дезинфекциране на всеки мотоциклет, след допир.
– на клиентите се разрешава само да разглеждат каски, без да ги изпробват.
– прилага се прецизно почистване на общите помещения, използвани от служители и клиенти.
– осигурени са условия за почистване на ръцете и кърпички за клиенти и служители.
– служителите са инструктирани да не идват на работа, ако са болни или подозират някакви симптоми.
– Harley-Davidson мисли за клиентите си като за семейство. Затова стриктно следва инструкциите на властите. Екипът съдейства за спазване на социалната дистанция и въздържане от близък контакт – целувки, прегръдки и ръкостискания.
Harley-Davidson ще продължи да се съобразява с актуалната обстановка и препоръките на кризисния щаб. Решенията на бранда са изцяло с грижа за клиентите и са съобразени със стремежа да се предприемат всички необходими стъпки, за да се подпомогне дилърството и да създаде една по-безопасна среда за всички.
Всички караме заедно, ще сме заедно и в това. Бъдете здрави!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.