Съвършен Honda стил с новата колекция на Kenny Съвършен Honda стил с новата колекция на Kenny

От тази седмица в шоурумите на Honda в София, Пловдив и Варна се появиха  последните попълнения от колекциите на Kenny и Oxford. Този път съдържанието им е по-богато откогато и да било, а аксесоарите и облеклата ще зарадват не само моторджиите.

HONDA_PROD_2018_204

Стилът на Honda може да се поднови с висококачествен тишърт от Франция в състезателните цветове на марката. Материалът е фин памук, примесен ликра и технологични нишки против изпотяване и др. Разнообразието от дамски и мъжки модели  във всякакви размери е повече от богато, а цените варират от 60 до 80 лв.

От 202 лв. до 370 лв. струват мъжкото яке Honda според това дали e „кежуъл“ или професионално моторджийско с кори, съответно дамските модели струват между 130 лв. до 203 лв.

KEN_0723

Има и дънки Honda. Кевларените модели, подплатени със защитни кори, като за синия модел са 307 лв., а черните промазани – 370 лв.

Куфари за багаж, чанти за лаптоп, раници във всякакви размери, суитшърти, елеци, плетени шапки и такива с козирка са все аксесоари за пътуване и свободно време, до един брандирани с Honda.

KEN_0666

Изключително полезни и по джоба на всеки са аксесоарите от британската марка Oxford. На особена почит са ключодържателите с разтягаща се спирала с цена само 5 лв., незаменим помощник не само на заклетия моторист, а за всеки, независимо дали атакува градската джунгла или девствени гори. Богат избор от заключващи устройства, ръкохватки с подгряване, покривала с цена от 37,40 лв. до 150 лв. Един от най-търсените аксесоари е чантата за закрепване крака с цена от 46,20 лв.

KEN_0775

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *