Представиха Moto Guzzi V9 Bobber Sport за 2019 г. Представиха Moto Guzzi V9 Bobber Sport за 2019 г.

По време на годишното събитие за фенове и клиенти “Moto Guzzi Open House”, което бе миналия уикенд в завода на марката в Мандело дел Ларио, бе представена новата модификация на бестселъра Moto Guzzi V9. В Moto Guzzi V9 Bobber Sport за 2019 г. няма нищо радикално ново, но и не е нужно, тъй като мотоциклетът бе обновен твърде скоро. Машината е съхранила класическите черти на модела, но има промени в окачването и във външността.

Новият Moto Guzzi V9 Bobber Sport е с друго, по-ниско кормило, стъпенките са по-близо до ездача и са малко по-високи. Така положението на мотоциклетиста е станало по-агресивно. Италианският Bobber Sport е с класическия за марката напречно разположен двигател V-twin с въздушно охлаждане, мощност 54 к.с. и 62 Нм въртящ момент при 3000 об/мин.

По окачването няма сериозни промени. Отпред е познатата 41 мм телескопична вилка, а отзад напълно регулируемите амортисьори Öhlins, което естествено се отразява и на цената на модела. Moto Guzzi V9 Bobber Sport за 2019 г. тръгва за продажба през декември.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *